Usługi księgowe

do 30 wpisów

Pakiet PLATINIUM

do 60 wpisów

Marketing oraz budowanie stron dla Ciebie !

Pakiet MINI
Bądź widoczny w sieci

-strona „wizytówka” na naszej domenie np. www.twojafirma.ikujawy.pl, projekt strony, grafiki.
-profil firmy w Google, lokalizację firmy w Google Maps,
-adres mailowy w naszej domenie np. twojafirma@ikujawy.pl usługa pocztowa bez reklam.

Pakiet MEDIUM
Bądź rozpoznawalny

-strona na dedykowanej domenie np. www.twojafirma.pl, utrzymanie domeny i hosting, projekt strony (do 4 podstron), grafiki, dodanie strony do wyszukiwarki Google, integracje strony z portalami społecznościowymi: Facebook, YouTube, podstawowa optymalizacja strony,
-lokalizacja firmy w Google Maps, profil firmy w Google,
-3 adresy mailowe na dedykowanej domenie np. biuro@twojafirma.pl
-usługę pocztową bez reklam,
-profil firmowy na Facebook– fanpage,
-2 bezpłatne konsultacje i zmiany grafik oraz treści w trakcie trwania projektu.
-projekt logo firmowego (2 propozycje),
-wizytówki 500 sztuk.

Pakiet MAX
Rozwijaj swój biznes

-rozbudowana strona na dedykowanej domenie np. www.twojafirma.pl, utrzymanie domeny i hosting, -projekt strony, grafiki,
-dodanie strony do wyszukiwarki Google,
-integracja strony z portalami społecznościowymi: Facebook, YouTube oraz pozostałe na życzenie, -optymalizacja strony pod kątem wyniku w wyszukiwarkach. Optymalizacje graficzną na urządzenia mobilne,
-formularz wysyłkowy, slider, galerie, interaktywną mapę z dojazdem, raporty ze statystykami odwiedzin strony,
-lokalizację Google Maps, profil firmy w Google,
-10 adresów mailowych na dedykowanej domenie np. biuro@twojafirma.pl usługa pocztowa bez reklam,
-profil firmowy na Facebook – fanpage,
-prowadzenie profilu firmowego Facebook (1-2 wpisy tygodniowo). Dodatkowe kampanie na życzenie klienta,
-pomoc merytoryczną w zapełnieniu treścią strony internetowej, profilów Facebook oraz Google,
-bezpłatne zmiany treści oraz grafiki max 2/miesiąc,
-bezpłatne konsultacje z analizą wyników/odwiedzin strony internetowej 1/6miesięcy,
-projekt logo firmowego 3 propozycje,
-pieczątki 3 sztuki, wizytówki 1000sztuk, ulotki 1000 sztuk.

A także :

• Wirtualne Biuro - Adres do rejestracji podmiotu, adres do korespondencji, obsługa korespondencji,obsługa telefoniczna - wirtualna recepcja, numer FAX, prowadzenie terminarza i umawianie spotkań. Udostępnienie przestrzeni coworkingowej i małej sali konferencyjnej na spotkania biznesowe oraz szkolenia,
  • usługi księgowe, poza standardową usługą księgową: m.in. rozliczenia i reprezentacja klienta przed organami z US i ZUS, obsługa kadrowa, obsługa dofinansowań PFRON, rozliczanie dotacji,
  • usługi doradcze, projektowe: min. pomoc w wyborze formy działalności, opodatkowania pomoc w ubieganiu się o środki z Urzędu Pracy oraz UE, zamówienia publiczne, postępowania ofertowe, pomoc w prowadzeniu dokumentacji projektowej, pomoc przy zakładaniu i przekształcaniu podmiotów,
  • merytoryczna i logistyczna organizacja wydarzeń min: krajowe i zagraniczne wyjazdy studyjne. Kompleksowa organizacja wydarzeń dopasowanych do wymagań i budżetu klienta poprzez zapewnienie niezbędnej logistyki - cateringu, najmu sali, noclegów, transportu, materiałów szkoleniowych,
  • działalność szkoleniową i animacyjno -komercyjną i społeczna: szkolenia księgowe - kadry i płace, księgowość, księgowość NGO; szkolenia e-commerce; organizacja spotkań animujących społeczność lokalną, spotkania i szkolenia przeciwdziałające wykluczeniu społecznemu, wykluczeniu cyfrowemu, propagujące zdrowy styl życia,
  • kampanie reklamowe w sieci: Google AdWords, Facbook, YouTube, pozycjonowanie,
  • dodatkowe usługi ułatwiające prowadzenie biznesu/organizacji: obsługa prawna oraz postępowania upadłościowe
Copyright (c)2020, All Rights Reserved.
Fundacja Novum, ul. Toruńska 30, 87-800 Włocławek Telefon: 609 015 009
NIP : 8883146834 REGON : 386816857 KRS : 0000814947